Dierenpension

Welkom bij Dierenpension Healthy Dogs

We vinden het leuk dat u even een kijkje komt nemen op onze website van Dierenpension Healthy Dogs. Wij zijn gevestigd in Venhorst (In de driehoek van Uden, Helmond en Boxmeer)

Dierenpension Healthy Dogs richt zich op de opvang van honden wanneer de baas hier even geen tijd voor heeft. Op vakantie of er even tussenuit; Dierenpension Healthy Dogs verwelkomt uw huisdier graag en bezorgt uw huisdier een fijne tijd terwijl u onbezorgd van uw vrije dagen geniet! Natuurlijk staan wij ook voor uw huisdier klaar wanneer u om andere redenen niet voor uw huisdier kunt zorgen. Ook dan zorgen wij ervoor dat u zich verder geen zorgen hoeft te maken over uw hond.

Wij beschikken over  mooie speelweides waar zeer veel ruimte is voor de honden om lekker te rennen, snuffelen en heerlijk te spelen.

U kunt de auto parkeren aan de linkerzijde van de woning. De ingang is achter de poort.

Voor het reserveren van een plekje in het dierenpension maken we gebruik van een modern computersysteem. U kunt zelf al kijken of we nog plekken vrij hebben voor uw geliefde hond. Daarnaast kunt u uw eigen reserveringen, extra gegevens van u en uw hond inzien. Dit systeem is te benaderen via https://healthydogs.kennelcare.nl/login

Voorbeeldberekening

U gaat op vakantie, dus brengt u de dieren naar een vakantieopvang. Berekening bestaat uit dag van brengen tot het volgende dag vóór 12 uur middag uit 1 nachttarief. Mocht u later op de dag uw hond op willen komen halen word er een dagtarief door berekend.

In het weekend bij het brengen buiten de openingstijden word toeslag als start tarief berekend. Bij het ophalen buiten openingstijden na 12 uur een dagtarief en weekendtoeslag.

Wellicht tot ziens in ons dierenpension!

Prijzen:

Kleine hond (Malthezer) €15.50

Middelgrote hond (beagle – Labrador) €16.50

Zeer grote hond ( Berner sennenhond) €17.50