Dogs Holiday House

Honden opvang gedurende afwezigheid van eigenaren

Hondenopvang Healthy Dogs biedt een unieke vorm van opvang aan voor uw hond. U kunt uw viervoeter tijdens uw korte afwezigheid of vakanties bij ons onderbrengen.

Uw hond wordt niet, zoals in doorsnee opvang mogelijkheden, opgesloten maar heeft bij ons alle vrijheid om te gaan en staan waar hij/zij wil. De gehele dag hebben zij toegang tot de tuin en onze woonhuis. Geen eenzame kale kennel dus, maar ruime kamer met banken, manden, kussens, dekens en speelgoed. De tuin die allemaal veilig omheind zijn. Weglopen is dus uitgesloten!!!

De honden kunnen de gehele dag in en uit lopen. Zo wordt er volop gespeeld in de tuin, geknuffeld met onze verzorger in de huiskamer en is er natuurlijk heel veel gezelligheid door alle aanwezige vriendjes en vriendinnetjes.

Wij hebben ook een hondenkennel beschikbaar voor honden, die niet met andere honden overweg kunnen. En toch huiselijk sfeer behouden blijft.

Alle honden worden apart gevoerd, in principe 2x daags, indien gewenst vaker (pups bijvoorbeeld).

U kunt uw hond brengen op afgesproken tijden.

Doordat alle lobbesjes in groepsverband worden opgevangen, stellen wij wel bepaalde eisen aan de hond.

Uw hond dient sociaal te zijn naar mens en soortgenoten. Uw kunt uw hond al vanaf pup af aan bij ons onderbrengen, vanaf het moment dat de pup volledig is ingeënt.

Wij nemen in verband met geluidshinder geen honden aan, die overmatig blaffen.

Alle soorten hondenrassen zijn bij ons welkom.

Reserveren:

Reserveer tijdig om gegarandeerd een plek te kunnen krijgen in onze opvang.

Vaccineren:

Deze entingen zijn een jaar geldig en mogen dus niet verlopen zijn.
Het is raadzaam om deze entingen niet kort voor het verblijf in de opvang te laten zetten, maar drie tot vier weken van tevoren.

Een inenting tegen kennelhoest (honden) is niet verplicht, maar wordt wel geadviseerd. Ook deze enting moet in overleg met de dierenarts ruim van tevoren gezet worden.

Het is gewenst dat ze beschermd zijn tegen:

  • Kennelhoest
  • Hondenziekte
  • Leptospirose (ziekte van Weil)
  • Parvo
  • Hepatitis

Voeding/dieet:

Neem u eigen voer mee als uw hond op een speciaal dieet staat.

Medicijnen:

Als uw hond medicijnen nodig heeft, neem het mee en geef in dat geval duidelijke (schriftelijke) instructies.

Noodgevallen:

Geef het telefoonnummer van uw dierenarts of van iemand anders die gebeld kan worden, mochten er problemen zijn.

Hondenpaspoort: (Verplicht)

U dient het hondenpaspoort mee te nemen en af te geven aan ons. Mocht er iets gebeuren met uw hond kan de dierenarts uw hond beter van dienst zijn met juiste gegevens. Het hondenpaspoort krijgt u terug bij het ophalen van uw hond.

 

Voorbeeldberekening

U gaat op vakantie, dus brengt u de dieren naar een vakantieopvang. Berekening bestaat uit dag van brengen tot het volgende dag vóór 12 uur middag uit 1 nachttarief. Mocht u later op een dag uw hond op willen komen halen word er een dagtarief door berekend.

In het weekend bij het brengen buiten de openingstijden word toeslag als start tarief berekend. Bij het ophalen buiten openingstijden na 12 uur een dagtarief en weekendtoeslag.

 

Prijzen:

Kleine hond (Malthezer) €15.50

Middelgrote hond (beagle – Labrador) €16.50

Zeer grote hond ( Berner sennenhond) €17.50